DE OMGEVING VAN DE VILLA

Villapark De Paardekreek ligt op nog geen vijf minuten loopafstand van het Veerse Meer. Het park is speels ingericht met een watergang, waardoor er voor roeiboten en kano’s toegang tot het Veerse Meer bestaat.

De voorzieningen van de naastgelegen vier-sterren camping Zeeland Camping De Paardekreek zijn toegankelijk voor de huurders van de villa’s. Hier bevinden zich onder andere een speeltuin, een winkel en restaurant. In de zomer is er voor de kinderen een overdekt zwembadje en ook is er een stukje strand aan het Veerse Meer.

Een tennisbaan, de mogelijkheid tot het nemen van surf- zeil- waterski- en wakeboardlessen, het is allemaal aanwezig. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het huren van bootjes, gezellig een dagje het water op of fijn gaan vissen, want forel en paling zijn ruimschoots aanwezig.

GENIET VAN NATUUR EN CULTUUR

Kortgene is gelegen aan het Veerse meer, centraal in de provincie Zeeland. Het Veerse Meer is een eindeloos gebied voor iedereen die van water houdt. Maar ook voor wandelen en fietsen zijn er mogelijkheden te over.

Het naastgelegen stuk bos met schorren is een heerlijke plaats om lekker van de natuur te genieten. Een prima basis voor uitstapjes in de omgeving.

Oude stadjes zoals Veere, Zierikzee, Goes en Middelburg, Waterland Neeltje Jans en het Arsenaal in Vlissingen maken uw vakantie helemaal af.

TOERISTISCHE ATTRACTIES

[google_map_easy id=”1″]