GEWOON EVEN JOU THUIS

Wat is er niet fijner dan heerlijk uitwaaien aan het water. Genieten van allerlei vormen van watersport en op de koop toe je kunnen terugtrekken in een prachtig vakantiehuis Zeeland genaamd De IJsvogel.

Vakantiehuis Zeeland bijna direct aan het Veerse meer gelegen

De IJsvogel vakantiehuis biedt alles om van een welverdiende vakantie te kunnen genieten. Met zijn vier slaapkamers en twee badkamers kunt u met gemak met acht mensen verblijven in dit ruime vakantiehuis in Zeeland.

Dit te huren vakantiehuis in Zeeland beschikt verder over een gezellige, modern ingerichte woonkamer met een open keuken waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Ook rondom het vakantiehuis is het heerlijk toeven op een van de twee terrassen.

Ook aan de kleintjes is gedacht, de inrichting van dit te vakantiehuis is zeer kindvriendelijk.

Vakantiehuis Zeeland is eventjes uw thuis!

Wanneer u maximaal wilt genieten van de rust en toch overal dicht bij wilt zijn, dan is dit te huren vakantiehuis Zeeland een plek waar u zich thuis zult voelen.

Het Veerse meer heeft u veel te bieden en ook het nabij gelegen dorpje Kamperland zal u verbazen. Voor meer informatie over huren van De IJsvogel vakantiehuis Zeeland leest u verder op deze site. Graag tot ziens!