AAN HET VEERSE MEER

Het Veerse meer is een geweldige omgeving voor iedereen die van water- en watersport houdt. Ook wanneer u nog jonge kinderen heeft biedt het Veerse meer u de vakantie van uw leven. De vele ondiepe gedeeltes van het meer staan garant voor onvergetelijke waterpret.

Bent u op zoek naar een aan het Veerse meer huur vakantiewoning, dan kunnen wij u onze uitstekend gelegen vakantiewoning De IJsvogel aanbieden.

Veerse meer huur vakantiewoning De IJsvogel

Vaak ontbreekt er nogal wat, een vakantiewoning is soms behelpen, maar ja dat is vakantie, zeggen we dan. Bij Villa De IJsvogel is dat anders. In deze ruime villa zult u zich met maximaal 8 personen prima thuis voelen.

4 goed slaapkamers, 2 frisse badkamers, een grote gezellig ingerichte woonkamer en een open keuken met alles erop en eraan, bieden u een perfecte Veerse meer huur vakantiewoning.

Eventjes goed verzorgd er tussenuit!

Villa De IJsvogel vindt u op een korte afstand van het gezellige dorpje Kamperland waar u terecht kunt voor winkeltjes, terrasjes en eetgelegenheden.

Wilt u heerlijk genieten van Zeeland op zijn mooist, kom dan naar De Paardekreek Villa De IJsvogel! Vraag dan om meer informatie over Veerse meer vakantie huis aanlegsteiger of boek nu direct!