ZEILEN AAN HET VEERSE MEER

Wanneer u er even helemaal tussen uit wilt of wanneer u een heerlijk vakantiehuis in Zeeland aan het Veerse meer zoekt, willen wij u voorstellen eens verder te lezen over onze Villa De IJsvogel.

Deze prachtige villa vindt u in villapark De Paardekreek, een kindvriendelijk goedverzorgd park dat alles biedt om maximaal te kunnen genieten van een welverdiende vakantie.

Bent u op zoek naar een aan het Veerse meer huur vakantiewoning, dan kunnen wij u onze uitstekend gelegen vakantiewoning De IJsvogel aanbieden.

Toplocatie om te gaan zeilen

Bent u een watersporter dan is deze locatie top! Zeilen Veerse meer Zeeland is voor de watersporters een unieke plek. De mooie natuur en de bijna altijd waaiende wind zorgen voor een unieke zeilvakantie. U kunt dan verblijven in deze villa, welke een tijdelijk thuis voor maximaal 8 personen kan bieden.

De villa bestaat uit 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime living met een open keuken welke is voorzien van alle gemakken. Ook om het huis bieden de twee terrassen ruimte genoeg. Kortom na een dag zeilen Veerse meer Zeeland is het hier heerlijk vertoeven!

Eventjes lekker uitwaaien

Dit vakantiehuis in Zeeland aan het Veerse meer vindt u op een korte afstand van het gezellige dorpje Kamperland waar u terecht kunt voor winkeltjes, terrasjes en eetgelegenheden.

Wilt u uw vakantie doorbrengen in zeeland aan het Veerse meer, vraag dan om meer informatie of boek nu direct al Villa IJsvogel.