COMFORTABEL EN ONTSPANNEN

U bent zich alvast aan het oriënteren voor een leuk vakantie onderkomen. U voorkeur gaat uit naar Zeeland. Goede keuze, Zeeland heeft veel te bieden. De prachtige natuur waar u uw rust kunt vinden en diezelfde natuur kan gebruikt worden voor het beoefenen van uw favoriete watersport.

Nu zoek u een recreatievilla Zeeland om zich gedurende deze welverdiende ‘break’ helemaal thuis te voelen.

Omschrijving van recreatievilla Zeeland De IJsvogel

U wilt tijdens uw vakantie minstens zo comfortabel leven als dat u thuis gewend bent. Vila De IJsvogel biedt u dat én meer! De ruime Recreatievilla in Zeeland is gelegen in villapark De Paardekreek.

De villa beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers een ruime goed ingerichte woonkamer met daaraan een open keuken. Om het huis vindt u twee terrassen zodat er altijd de mogelijkheid is uit de wind te genieten van de schone lucht en het koesterende zonnetje.

Is dit het vakantieonderkomen dat u zoekt?

Deze recreatievilla Zeeland vindt u op een korte afstand van het gezellige dorpje Kamperland waar u terecht kunt voor winkeltjes, terrasjes en eetgelegenheden.

Wilt u heerlijk genieten van Zeeland op zijn mooist, kom dan naar De Paardekreek Villa De IJsvogel! Vraag dan om meer informatie of boek nu direct!