RUIMTE VOOR GEZINNEN

Wilt u er met uw hele gezin op uit en gaat uw voorkeur uit naar een sportieve vakantie rondom het water, dan bieden wij u Villa IJsvogel aan voor de verhuur vakantiewoning zeeland.

De IJsvogel vakantiewoning in Zeeland uitermate is uitermate geschikt omdat deze villa prachtig centraal gelegen is. Vanuit uw villa kunt u volop van het water, het strand en de rust die het Veerse meer u kan bieden.

De IJsvogel verhuur vakantiewoning in Zeeland

De IJsvogel is een ruime vakantiewoning in Zeeland waar u heerlijk met maximaal 8 personen u vakantie kunt doorbrengen. Slechts op 5 wandel minuten afstand van het Veerse meer is deze vakantiewoning Zeeland dé uitvalsbasis bij uitstek.

De IJsvogel heeft een ruime woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers, een tuinterras en een dakterras. Het interieur van de IJsvolgel vakantiewoning Zeeland is eigentijds en kindvriendelijk.

Zeeland verhuur grote vakantiehuizen – informatie

Wanneer u er even tussenuit wilt kunt u de IJsvogel huren. Zeeland. De vakantiewoning is volledig ingericht, ook beddengoed is aanwezig. Dus u hoeft alleen maar uw koffer te pakken en komen!

Wij wensen u alvast veel voorpret bij het zoeken naar de meest geschikte verhuur vakantiewoning Zeeland. Graag tot ziens!